Ljetna škola “Socijalni rad i razvoj u zajednici”

Predsjednica Udruge Nevenka Fuchs i voditeljica ustrojstvene jedinice socijalnih usluga Mirjana Peršinović, sudjelovale su 9. i 10. na 11. Ljetnoj školi “Socijalni rad i razvoj u zajednici” koju su organizirali Studijski centar socijalnog rada Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu PFZG i CCI Hrvatska. Razvoj i integracija socijalnih usluga u zajednici – Izazovi multisektorskog i interdisciplinarnog pristupa ovogodišnji je naslov Ljetne škole.
Tijekom edukacije, proširili smo naše znanje o važnosti multisektorskog i interdisciplinarnog pristupa u pružanju socijalnih usluga. Ova edukacija dodatno je potvrdila vrijednost i značaj našeg rada u zajednici. Kroz našu predanost i trud, svakodnevno potvrđujemo da je naš pristup koristan i nužan za izgradnju inkluzivnog društva. Znanje i uvide koje smo stekli na Ljetnoj školi primijenit ćemo u unapređenju naših usluga, s ciljem osiguravanja još kvalitetnije podrške našim korisnicima.
Udruga ostaje predana svojim ciljevima, a ovo iskustvo samo je dodatni poticaj da nastavimo sa zauzimanjem za prava i dobrobit osoba s intelektualnim teškoćama s posebnim naglaskom na njihovu integraciju u društvo.
SHARE IT: