Donacija 60 prigodnih poklon paketa II smjene Javne Vatrogasne postrojbe grada Koprivnice

Veliko hvala dečkima i njihovom voditelju smjene Željku Cvrtili koji je ujedno i inicijator ove akcije 👨‍🚒👨‍🚒👩‍🚒♥️ što su u ovo predblagdansko🎄🎄 vrijeme čak i nakon noćne smjene slatkim darovima 🎁🎁🎁razveselili naše Latice🌼🌼.

Vatrogasci druge smjene Javne vatrogasne postrojbe Koprivnica posjetili su danas, 21. prosinca, Udruga Latice za pomoć osobama s intelektualnim poteškoćama. Koprivnički profesionalni vatrogasci pod vodstvom voditelja smjene Željka Cvrtile prikupili su novac te kupili 60 slatkih paketa kojima su razveselili članove Udruge, od najmanjih do onih malo većih.
Božić je vrijeme darivanja i radosti, a vatrogasci su pokazali da osim pomaganja sugrađanima na svojem radnom mjestu, vole i spremni su pomoći i razveseliti one najpotrebnije i u svoje slobodno vrijeme. Članovi Udruge Latice zahvalili su na poklonima, a dečki su i sjeli za volan vatrogasnog vozila što im je bilo posebno zanimljivo. Imali su brojna pitanja o tome što vatrogasci rade, a podijelili su i svoja razmišljanja o vatrogasnoj profesiji te ispričali vatrogascima što oni rade tijekom boravka u Udruzi. Druženje je završeno uz kavu i kolače te dobrim željama za božićne blagdan

 

 

SHARE IT: