Mario Carek je završio svoju misiju Milijun koraka

Mario Carek je završio svoju misiju ali dojmovi nikako da se slegnu. U ovih 37 dana nemjerljive količine pozitivne energije izviralo je iz svakog kamena, svakog susreta s nekim novim, dobrim ljudima.

Nakon što je Mario došao do zadnje točke Via Adriatica Trail. BRAVOOOOO!

Danas u 16h, nakon rekordnih 37 dana Mario Carek je stigao na kraj Via Adriatice, na Prevlaku gdje su ga dočekali članovi Udruga Latice, HPD Bilo Koprivnica, PD Kalnik Križevci i pripadnici HGSS Stanica Koprivnica

Čestitajte mu na ovom epskom pothvatu i nastavite donirati sredstva u humanitarnoj akciji Milijun koraka 👣👣

Dubrovnik je fascinantan grad i zahvaljujući upravo dobrim ljudima proveli smo tri nezaboravna dana.

Zahvaljujemo se Valamar All You Can Holiday što su oplemenili našu višegodišnju suradnju omogučivši nam da u njihom hotelima započnemo i završimo Marievo prehodavanje staze VA. Valamar Lacroma Dubrovnik Hotel osigurao nam je mulzimedijalnu dvoranu gdje smo održali konferenciju za medije i naše goste te domjenak i druženje.

Zahvaljujemo se Ivana Brailo Drnas s HRT dopisništvo Dubrovnik što je sa svojom ekipom uspijela Maria uhvatiti kamerom u Konavlama.

Velike zahvale Dubrovacka Televizija, Dubrovački vjesnik, Radio Ragusa, velikom emotivcu Zeljko Tutnjevic iz Libero Portal

Hvala Copacabana Beach Dubrovnik što su nam dva dana na svojoj plaži pružili sve potrebno i dobro nas nahranili.

Veliko hvala Rina Masera i Darling Ucovic, gospođi neizmjerne topline i dobrote i razumijevanja. Darling vi ste puni ljubavi.

Posebno smo zahvalni Sandri Merdžan, ravnateljici Ženski đački dom Dubrovnik što je prepoznala našu inicijativu i osigurala nam smještaj (3 noćenja) i sve blagodati u centru Dubrovnika.

Hvala GKP Komunalac Koprivnica komunalac na pomoći za odlazak u Dubrovnik.

Još jednom svima veliko hvala od Udruga Latice

SHARE IT: