Moć znanja – zalog budućnosti Latica” novi projekt ESF-a

Godine upornog i strpljivog rada pokazatelj su napretka Udruge.
Nevenka Fuchs, predsjednica Udruge s velikim zadovoljstvom potpisala je Ugovor o financiranju vrijedan 442.044,82 kn i trajanje provedbe je 18 mjeseci počevši od 23. lipnja 2022. s danom potpisivanja ugovora.
Potpisnicima ugovora obratili su se Luka Bogdan, Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga drustva, Helena Beus, Ured Za Udruge, Margareta Mađerić, Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.
Moć znanja – zalog budućnosti Latica” naš je novi projekt kroz poziv ESF “Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice.
Kroz ovaj projekt Udruga će ojačati svoje kapacitete i unaprijediti znanje, prepoznavanje prilika inovativnim oblicima grupnog financiranja, ojačati svoje stručne i materijalne kapacitete u korištenju informacijsko komunikacijskih tehnologija, menadžmentu volonterstva, uspostavi sustava volontiranja i baze volontera.
Ciljna skupina/krajnji korisnici ovog projekta su osobe s intelektualnim poteškoćama, članovi udruga prijavitelja i
partnera. Kroz aktivnosti ovog projekta organizirati će se volonterske akcije te će pridonijeti unaprjeđenju kvalitete njihovih života.
Sadržaj objave isključiva je odgovornost udruge “Latice”.
SHARE IT: