“New challenges for parents of children with disabilities” – “Novi izazovi za roditelje djece s teškoćama u razvoju”

Udruga „Latice“ kroz projekt “New challenges for parents of children with disabilities” (Novi izazovi za roditelje djece s teškoćama u razvoju) financiran iz natječaja “Alps Adriatic Alliance” iz Austrije i Koprivničko-križevačke županije. Udruga „Latice“ je nositelj projekta, a patrneri u projektu su Društvo za cerebralno paralizo “Sonček” iz Maribora (Slovenija) i Kroatische Wirtschafts agenturim Burgenland, Udruga “Mali princ iz Đurđevca, Udruga “Maslačak” iz Križevaca i COOR Podravsko Sunce iz Koprivnice.

Obzirom na vrlo velike potrebe za edukacijom roditelja djece s teškoćama u razvoju na području cijele Koprivničko-križevačke županije, Udruga Latice oragnizira edukacije za roditelje djece s teškoćama.

Prva edukacija dana 06. lipnja 2018. god. bila je edukativnog karaktera za roditelje kroz primjer prakse rehabilitacije, odnosno vježbe djeteta sa roditeljima.

Edukacija je odrađena u suradnji sa „Poliklinikom za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju „Prof. dr. sc. Milena Stojčević Polovina“ iz Zagreba.

 

 

 

SHARE IT: