Održana izborna Skupština

27. travnja 2023. godine Udruga Latice održala je redovnu godišnju i izbornu skupštinu. Tim povodom okupili su se mnogobrojni članovi u prostoru Udruge, a sve u cilju kako bi raspravili o rezultatima rada u 2022. godini te izabrali vodstvo.
Predsjednica Udruge Nevenka Fuchs na početku je istaknula kako je posebno ponosna zbog prostora u kojem sada djeluju i aktivnosti koje provode. Zahvalila je svim članovima Udruge te članovima njihovih obitelji. Također zahvalila se predstavnicima Grada i Županije na podršci ali da za nastavak ovako uspješnog djelovanja i razvoja Udruge potrebno je mnogo više od godišnjih natječaja jer potrebe su daleko veće. Potrebno je iznači model i mjesto u gradskom i županijskom proračunu za sustavno financiranje usluga odnosno osigurati kvalitetan kadar.
Ispred Grad Koprivnica Skupštini su prisustvovale Ksenija Ostriž, zamjenica gradonačelnika i Ana Mlinarić, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti, dok je ispred Koprivničko-križevačka županija nazočna bila Maja Blažek, pročelnica Upravnog odjela za zdravstveno-socijalne djelatnosti. Ksenija Ostriž i Maja Blažek zahvalile su svima koji rade i djeluju unutar Udruge “Latice”, istaknule su kako svojim radom i zalaganjem doprinose kvaliteti života u gradu ali i pohvalile dobru suradnji između Udruge, Županije i Grada Koprivnice.
Ovo je bila izborna Skupština i svoj treći mandat i ukazano povjerenje dobili su Nevenka Fuchs kao predsjednica te Dražen Novačić kao dopredsjednik Udruge. Nevenka je istaknula kako će i dalje raditi na dobrobiti članova te posebno istaknula kako će Udruga nastaviti provoditi uslugu poludnevnog boravka, a u dogledno vrijeme cilj je biti pružatelj socijalne usluge organiziranog stanovanja koja će jednog dana biti neophodna gotovo za svakog našeg korisnika kako bi bili zbrinuti i nakon što roditelj više neće moći brinuti ili ih više neće biti.
Nakon izvješća o radu te funancijskog izvješća i prezentacije o radu za 2022. godinu korisnici su uz voditelje izveli i kratku priredbu, a poslije priredbe se i počastili na domjenku. 😃
SHARE IT: