Radionice u Knjižnici i čitaonici “Fran Galović” Koprivnica

S veseljem smo dočekali novu kreativnu radionicu u suradnji s Knjižnica i čitaonica “Fran Galović” Koprivnica. Knjižničarka Maja pročitala nam je ulomke iz knjige ”Mala filozofija ptica” temeljene na promišljanjima o načinu na koji ptice doživljavaju svijet oko sebe. Objasnila je da kokoši osjećaju zadovoljstvo i istinski uživaju u sreći sadašnjeg trenutka pranjem u prašini, čeprkanjem, kljucanjem i kokodakanjem iako njihova osjetila nisu razvijena kao ljudska. Zaključili smo da kokoši znaju kako se odmoriti i primjećuju sićušna stvorenja, za razliku od nas ljudi, koji često u žurbi nismo svjesni našeg okruženja i važnosti odmora od stresa i obveza. Tijekom radionice odigrali smo i zabavni kviz asocijacija i snimili video u kojem smo prepričali svoje dojmove o radu knjižnice, omiljenim knjigama i zajedničkim susretima uz knjigu.

Kontinuirana suradnja s Knjižnicom i čitaonicom Fran Galović iz Koprivnice doprinosi boljoj integraciji i socijilizaciji korisnika.

Aktivnosti se provude u sklopu trogodišnjeg programa “Budite nam podrška II” financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

SHARE IT: