Razmjenom iskustava i primjera dobre prakse za bolji i kvalitetniji razvoja udruga.

Razmjenom iskustava i primjera dobre prakse za bolji i kvalitetniji razvoja udruga.
Hvale vrijedna inicijativa Kristinka Štefan, predsjednice Udruga Mali Princ Đurđevac

Dana 18. veljače 2018. god  u prostorima Udruge Mali princ organiziran susret predsjednika i predstavnika 7 prijateljskih Udruga osoba s intelektualnim teškoćama. Susret je organiziran na inicijativu predsjednice Udruge Mali princ Kristinke Štefan a nazočili su predsjednici i predstavnici Udruge Latica Koprivnica, Udruge Maslačak Križevci, Udruge Ludbreško sunce Ludbreg, Udruge Srce Sv. Ivan Zelina, Udruge Korak dalje Daruvar, Udruge OSIT Bjelovar i Udruge Mali princ Đurđevac.
Bila je to prilika za predstavljanje djelovanja Udruga, projekata i aktivnosti koje provode, načina financiranja i suradnje ali i prilika za razgovor o problemima s kojima se udruge susreću u svakodnevnom radu .
S obzirom da udruge obuhvaćaju istu populaciju odnosno djecu s teškoćama i odrasle osobe s intelektualnim teškoćama kroz razmjenu iskustava poboljšat će se rad Udruga. Bila je ovo prilika i da se suradnja prijateljskih udruga još više ojača kao i da se udruge povežu i uspostave suradnju i partnerstva u budućim projektima a sve u cilju poboljšanja kvalitete života osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji.

 

SHARE IT: