Redovna godišnja Skupština udruge “Latice”

26. ožujka 2024. održana je redovna godišnja Skupštinu Udruge “Latice”. Tim povodom okupili su se mnogobrojni članovi u prostoru Udruge, a sve u cilju kako bi raspravili o rezultatima rada u 2023. godini.

Predsjednica Udruge, Nevenka Fuchs na početku je istaknula kako je posebno ponosna na sve što se postiglo prošle godine. Zahvalila je svim članovima Udruge te članovima njihovih obitelji. Također zahvalila se predstavnicima Grada i Županije na podršci ali da za nastavak ovako uspješnog djelovanja i razvoja Udruge potrebno je mnogo više od godišnjih natječaja jer potrebe su daleko veće. Potrebno je naći model i mjesto u gradskom i županijskom proračunu za sustavno financiranje usluga.

Ispred Grad Koprivnica Skupštini su prisustvovali gradonačelnik Mišel Jakšić i zamjenica Ksenija Ostriž, dok je ispred Koprivničko-križevačka županija nazočan bio zamjenik župana, Ratimir Ljubić. Zahvalili su vodstvu Udruge, roditeljima ali i svima koji rade i djeluju unutar Udruge “Latice”. Istaknuli su kako svojim radom i zalaganjem doprinose kvaliteti života u gradu ali i pohvalili dobru suradnju između Udruge, Županije i Grada Koprivnice. Također, Skupštini su bili prisutni gosti iz Udruga invalida Koprivničko-križevačke županije te Udruga slijepih Koprivničko – križevačke županije s kojima imamo dugogodišnju uspješnu suradnju na mnogim projektima.

Predsjednica Nevenka istaknula je kako će i dalje raditi na dobrobiti članova te posebno istaknula kako će Udruga nastaviti raditi na cilju da bude pružatelj socijalne usluge organiziranog stanovanja. Ona je neophodna gotovo za svakog našeg korisnika kako bi bio zbrinut i nakon što roditelj više neće moći brinuti o njemu ili ih više neće biti.

Nakon izvješća o radu, financijskog izvješća te prezentacije o radu za 2023. godinu, korisnici, roditelji i uvaženi gosti su se podružili i počastili na kratkom domjenku. 😃

https://koprivnica.hr/novosti/latice-odrzale-redovnu-skupstinu

SHARE IT: