Redovna godišnja skupština

Skupština Udruge za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama “Latice“ održana je u subotu 21.05.2016g. u 13,00h. Nakon usvajanja dnevnog reda, prihvaćen je poslovnik o radu Skupštine. Predsjednica Udruge Nevenka Fuchs detaljno je prezentirala izvješće o radu i financijsko izvješće Udruge za 2015.g.
Prisutni su upoznati o: održavanju sjednica tijela, sudjelovanju na javnim tribinama, edukacijama i radionicama, o promotivnima aktivnostima Udruge, sudjelovanju na druženjima sa srodnim udrugama.
Programi i projekti tokom 2015.g. bili su: Igraonica „Dodir“, Mlađi klub „Naši Anđeli“ i Klub „Latica“.
Prezentirani su izvori financiranja Udruge tijekom 2015.g.
Odrađeno je 794 sata volonterskog rada, naša volonterka Petra Šarko proglašena je najistaknutijom volonterkom mlađom od 29 godina i tom prilikom postala vlasnica nagrade „Zlatni volek“.
Podneseno je izvješće Nadzornog odbora nad materijalnim i financijskim poslovanjem Udruge u 2015.g.
Tatjana Petran članica kluba “Latica” tradicionalno je izvjestila o radu udruge tokom 2015.g.
Predsjednica Udruge upoznala je prisutne sa funkcioniranjem sustava financijskog upravljanja i kontrola za 2015.g.
Članovi Skupštine su jednoglasno usvojili sve točke dnevnog reda.
Skupštini je nazočio Petar Ivegeš, predsjednik Udruge „Veliko Srce“, Petra Čolig ispred Udruge Podravka “PULS”, Valentina Kavur predsjednica Udruge za terapijsko jahvanje “Osmijeh”.
Nakon Skupštine svi prisutni su pozvani na mali domjenak koji su naši članovi pripremili u Obrtničkoj školi na našoj školi kuhanja i tom prilikom su bili u mogućnosti pokazati svojim roditeljima i gostima ono što se uće na školi kuhanja.

SHARE IT: