S početkom jeseni – prigodne aktivnosti

Prvi jesenski dani u klub Latice unijeli su i aktivnosti primjerene ovom godišnjem dobu. Kao što znate ispekli smo pekmez od šljiva. Sad je na redu bio ajvar. Naučili smo koje povrće koristimo u pripremi i postupak do gotovog proizvoda. Ne može se sakriti ponos i zadovoljstvo naših izvoditeljica Josipe i Kristine kojima se pridružuje i Karmen zaposlena u Udruzi preko javnih radova koja svojim iskustvom u velikoj mjeri doprinosi realizaciji naših aktivnosti. Valentina Krušec voditelj ovog trogodišnjeg programa “BUDITE NAM PODRŠKA” financiranog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku prati provedbu programa i daje smjernice izvoditeljicama.
Osim pečenja pekmeza, ajvara, domačeg kruha i raznih jednostavnih jela provodimo i niz kreativnih radionica.
Sutra prema planu programa odlazimo na keramičku radionicu u prirodu u Art centar Ješkovo pod vodstvom Dragutina Ciglara gdje ćemo naučiti proces izrade keramičkih proizvoda (oblikovanje gline, premaza, ukrašavanja, pečenja). Tema će biti NAŠ GRAD KOPRIVNICA a novonastali oblici bit će izloženi i prezentirani povodom dana Grada.
Ovakvim načinom organiziranja aktivnosti korisnici usvajaju nova znanja i vještine koje mogu primjenjivati u svakodnevnom životu.

 

 

 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SHARE IT: