SUPERNOVA donira 10.000,00 kuna udrugama LATICE i BOLJE SUTRA

Predsjednici udruge za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama “Latice” Nevenki Fuchs i predsjednici udruge osoba s invaliditetom grada Koprivnice ”Bolje sutra” Mariji Mraz Supernova Koprivnica predala je donaciju od 10.000,00 kuna na svojim poklon-karticama. Naime, štićenici i članovi navedenih udruga navedena će sredstva moći koristiti ne samo u najboljem regionalnom trgovačkom centru, nego i u gotovo 350-ak trgovina svih hrvatskih Supernova kroz narednih 12 mjeseci, koliko vrijedi svaka poklon-kartica. Donirana je sredstva predala magistra i profesorica Patricija Tkalčec, upraviteljica Supernove Varaždin i Koprivnica, inače po struci ujedno i sveučilišna specijalistica iz upravljanja poslovnim sustavima.
Poslovna podrška regionalnom razvoju
Centri SUPERNOVA Varaždin i Koprivnica od početka svojeg djelovanja 2008. godine usko su implementirani u suživot svoje zajednice. Naime, ulažu u restrukturizacije poslovnih prostora na građevinskoj površini od 112.000,00 kvadratnih metara, kako bi svojim kupcima naše i svih susjednih županija omogućili praktičan, brz i jednostavan shopping prilagođen kupovnim mogućnostima – svake obitelji.
Pozitivan primjer dobre suradnje s lokalnim organima u ovim izazovnim vremena SUPERNOVA je pokazala kroz gestu nedavne donacije opreme i uređaja za Opću bolnicu „T. Bardek“ u Koprivnici i Kiruršku službu Opće bolnice u Varaždinu od gotovo 50 tisuća kuna, jednako kao i sredstava za Odjelu za neonatologiju i JIL novorođenčad u ukupnoj vrijednosti od više od 20 tisuća kuna.
Poštujući njihov rad, trud, zalaganje i stečene uspjehe, udrugama Latice i Bolje sutra prošle godine Supernova je također bila osigurala vrijedan poklon od više od 100 komada namještaja, koje su članovi namjenski (is)koristili za opremanje novih poslovnih prostora, pokazavši pritom na svojem primjeru da zajednički mobiliziranim snagama uspješno podupiru realizaciju svakog dobronamjernog i humanitarnog projekta.

 

SHARE IT: