Vuzmena košarica

Dana 24. ožujka 2018. godine već tradicionalno uoči Uskrsa održana je manifestacija “Vuzmena košarica” u organizaciji TZ Koprivničko – križevačke županije i Dječjeg vrtića “Vrapčić” iz Drnja, a sve u sklopu projekta TZ Koprivničko-križevačke županije pod nazivom “Pisanica od srca” Sudjelovale su 22 ustanove za predškolski odgoj i osnovne škole s područja naše Županije.
Ovaj projekt pridonosi očuvanju kulturne baštine i Uskršnjih običaja našeg kraja. Svi vrtići i škole imali su svoje štandove izložbeno – prodajnog karaktera.
Predloženo je da ove godine dio prihoda od prodaje donira se Udruzi “Latice”.
Obišli smo sve štandove vrtića i škola, te u znak pažnje i zahvalnosti svakom vrtiću odnosno školi poklonili slikovnicu “Slon kojega nisu slušale noge” i podijelili letke kako bi što bolje upoznali i senzibilizirali javnost o našim aktivnostima i radu Udruge.
Gospodin Darko Koren, župan Koprivničko – križevačke županije pohvalio je rad Udruge “Latice” i izjavio da smo zasluženo predloženi za dodjelu zahvalnice Koprivničko – križevačke županije. Zahvalnica će nam biti uručena na Svečanoj sjednici Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije koja će se održati 6. travnja (petak) 2018. godine u 11 sati u dvorani „Domoljub“ u Koprivnici.

Foto Latice: Dražen

SHARE IT: