Završena adaptacija objekta Udruge

Zahvaljujući svima vama bez ustručavanja možemo zaključiti da je uspješna godina iza nas. Zacrtani ciljevi su ostvareni.👌
Naš objekt dobio je novi vizualni identitet. Srušen i sazidan je novi vanjski zid glavnog prostora boravka, gotovo na cijelom objektu postavljena je termo fasada, postavljena je kompletna nova pvc stolarija, svi stropovi su izolirani i spušteni, zidovi uređeni, preinake na instalacijama grijanja i elektroinstalacijama, postavljena su nova rasvjetna tijela, postavljeni su novi oluci, ugrađena nova klima, popravljeni sanitarni čvorovi i još mnogo nepredviđenih poslova😬 koji se dogode prilikom ovako opsežnih zahvata na građevini prilikom adaptacije.
Presretni i zadovoljni smo što u relativno kratkom roku radovi su privedeni kraju uoči blagdana. Najljepši mogući poklon za Božić.
U adaptaciju smo krenuli s velikim oprezom i neizvjesnošću na koji način ćemo zatvoriti financijsku konstrukciju.
Tad nastupate vi! Vjerujte popis svih koji ste nam pomogli materijalno i financijski je vrlo, vrlo dugačak.
Svojim donacijama uključila su se trgovačka društva, poduzeća, poduzetnici, obrtnici, trgovine građevnog materijala, odvjetnici, škole, vrtići s područja grada i okolice, Rotary Club Koprivnica, opčine Sokolovac, Virje, Koprivnički Ivanec, Novigrad Podravski, Grad Đurđevac i vi građani s mnoštvom donacija.
Dragi korisnici, roditelji, skrbnici i udomitelji hvala vam na podršci i strpljenju za vrijeme trajanja radova.
Hvala svim zaposlenicima Latica. Pokazali ste da ste jako dobar tim.
Sretni i zahvalni smo što vjerujete u nas. 😀
HVALA SVIMA ❤️
Nevenka i Dražen
SRETNU I USPJEŠNU 2023. GODINU ŽELE VAM LATICE

14 komentara

SHARE IT: