Art centar “Ješkovo” – keramička radionica u sklopu Trogodišnjeg programa koji financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Naše Latice dana 14. 09. 2018. godine nastavile su s aktivnostima u prirodi. U edukativnom Art centru “Ješkovo” ponovo nas je ugostio Dragutin Ciglar gdje smo imali priliku stvoriti umjetnička djela pod njegovim stručnim vodstvom. Uz odličnu atmosferu, nakon doručka, dogovorili smo temu. Ove godine tema su bile životinje koje obitavaju u našoj županiji, uz rijeku Dravu. Pripremili smo glinu koju smo modelirali te su iz nje nastala prekrasna umjetnička djela koja ce se u drugom postupku glazirati i peci, ali naravno, o tome više nakon naše slijedece radionice.
Nakon što su umjetnička djela izrađena našim vrijednim rukama, zasluženo smo se opustili uz roštilj koji su pripremili Vladimir i Siniša.

Ova aktivnost također je odrađena u sklopu Trogodišnjeg programa koji financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

SHARE IT: