DANI OTVORENIH VRATA UDRUGE

Drugu godinu za redom Udruga “Latice” obilježila je „Dane otvorenih vrata udruga“ koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici.
Naša Udruga otvorila je 25. i 26. svibnja svoja vrata. Imala smo priliku pokazati javnosti projekte koje provodimo, pokazati da vrijeme provodimo radeči, družeći se, naravno zabave kod nas nikad ne manjka.
Tom prilikom su nas posjetili Župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren, Predsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova Koprivničko-križevačke županije gđa. Verica Rupčić, Pročelnica Melita Ivančić, pridružili su nam se i učenici OŠ Antun Nemčić Gostovinski kao i djeca iz “Društvo naša djeca Virje”. Pokazali smo svima naše proizvode i svi su se okušali u tkanju domaćeg platna. Danas nam se pridružio i gradonačelnik Mišel Jakšić koji se također okušao u tkanju, proveselio se s nama uz Macarenu i naravno naša Tatjana je pročitala nešto iz svojeg bogatog dnevnika koji vodi već dugi niz godina.
Hvala svima vama koji ste s nama podijelili ove prekrasne trenutke, a i svima vama koji nas pratite putem face-a i web-a !!!

FOTO ‘Latice’ otvorile svoja vrata i upoznale nas s aktivnostima koje provode tijekom cijele godine

SHARE IT: