Humanitarna akcija “DARUJTE OSMIJEH LATICAMA”

ha-rcHumanitarna akcija “Darujte osmijeh Laticama” koja je započela 15.12.2016. a trajat će do 14.03.2016.g. postala dio Koprivničke bajke, pokazala je u pravom smislu da bajke ostvaruju snove.

Grad Koprivnica je i ovom prilikom pokazao da ima senzibilitet za djecu s teškoćama u razvoju i zato se s razlogom zove Grad sa velikim srcem.

Zahvaljujuči podijeljenim lampionima i zaželjenim željama i želje naše djece, naših “Latica” se ostvaruju.

Naime svi dobrotvorni  prilozi od lampiona gdje smo prikupili 4.914,25 kn i od iznajmljivanja klizaljki za cijelo vrijeme Božićne bajke namjenjen je za rehabilitaciju djece s teškoćama u razvoju, za terapijsko jahanje i organiziranje poludnevnog boravka za osobe s intelektualnim teškoćama.

Ono što ovoj humanitarnoj akciji dodaje poseban čar je da djeca kližu za djecu.

U sklopu ove humanitarne akcije Udruga će imati promotivni štand od 21-23.12.2016.g. u TC Koprivnica, gdje će građani moći izabrati svojeg anđela.

Zahvaljujuči likovnim umjetnicima koji su nam donirali 30-ak umjetničkih djela, nastalih na likovnoj koloniji, namijen je za naše Latice, biti će izložen u izlozima knjižnice Fran Galović Koprivnica za cijelo vrijeme Božićne bajke. Sva djela će uskoro biti prikazana na našoj web stranice www.latice.hr. i Facebook stranici Udruga Latice.

 

Cilj humanitarne akcije je prikupljanje financijskih sredstava za daljnju provedbu naših programa i projekata:

-ZA REHABILITACIJU DJECE S TEŠKOĆAMA U RAZVOJU

– TERAPIJSKO JAHANJE

– ORGANIZIRANJE POLUDNEVNOG BORAVKA ZA OSOBE S INTELEKTUALNIM TEŠKOĆAMA

Za kraj akcije možemo samo najaviti jedno ugodno iznenađenje.

dscn9978 plakat_udruga-latica-2

SHARE IT: