Završen Renesansni festival

Završio je još jedan Renesansni festival na kojem već tradicionalno sudjelujemo. Koprivnica se svake godine vraća u doba Renesanse pa tako i Latice zajedno sa svojim Gradom. Na ovoj međunarodnoj manifestaciji koja spada u sam vrh Europskih događanja ovog tipa sudjelujemo, promoviramo našu Udrugu i uključujemo naše članove u lokalnu i širu zajednicu te na taj način senzibiliziramo javnost o osobama s intelektualnim teškoćama i općenito osobama s invaliditetom i pokazujemo da različitosti ne postoje.

Udruga “Latice” bila je izabrana od strane Turističke zajednice grada Koprivnice da sudjeluje u obilasku festivala, tako da smo posjetili nekoliko štandova te bili upoznati kako se rade košare i cvjetovi od komušinja, kako nastaju posude od gline i kako se kuje željezo. Zahvaljujemoi svim izlagačima koji su nam drage volje pokazali načine i tehnike izrade.

Zahvaljujemo Turističkoj zajednici Koprivnice što nam je omogučila ovaj edukativni obilazak, što nas podržava u našem radu i uključuje u gradske manifestacije.

 

SHARE IT: