“Latice” ART centar Ješkovo – II radionica keramike 09. 10. 2017

Udruga Latice za svoje članove i korisnike kluba “Latica” (osobe s intelektualnim teškoćama starije od 21 godine) održala je i drugu radionicu keramike 09. listopada 2017 godine u Art centru Ješkovo predviđene programom “BUDITE NAM PODRŠKA” financiranog od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.
Na radionici gospodin Ciglar prikazao je vještinu pripreme boja i premaza radova kao pripremu za daljnje pečenje u specijalnim Raku pečima. Nakon pečenja radovi odlaze na redukciju u piljevinu i konačno hlađenje u hladnu vodu.
Odradivši dvije radionice gdje smo vidjeli kompletan proces izrade korisnici su bili inpresionirani svojim radovima i zahvalili se gospodinu Ciglaru na njegovom trudu i znanju koje nesebično dijeli sa svima koji su spremni na ovakav vid radionica.
Ovom prilikom posjetio nas je i podružio se sa korisnicima načelnik opčine Gola gospodin Stjepan Milinković i kao znak pažnje donio paket grickalica.
Nastali radovi na temu “NAŠ GRAD KOPRIVNICA” bit će izloženi na našem izložbeno – prodajnom štandu povodom DANA GRADA KOPRIVNICE.

PRATITE NAS DALJE I “BUDITE NAM PODRŠKA”

 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SHARE IT: