Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva potpisala i dodijelila ugovore s udrugama koje do sada nisu bile korisnice institucionalne podrške.

Zagreb, 06. Listopad 2017

Temeljem ovog trogodišnjeg ugovora „Institucionalna podrška stabilizaciji i/ili razvoju za udruge“. Udruzi LATICE dodijeljeno je 73.000,00 kn godišnje.

Ovim sredstvima osnažit ćemo i ekipirat svoje kapacitete kadrovski i organizacijski što je neophodno za rast i razvoj naše organizacije, ulagati u neophodne edukacije za pisanje projekata i programa kako bismo mogli aplicirati prema EU fondovima i na taj način osigurati stabilan i kvalitetan rad Udruge.

 

Održivost rezultata je u našem kontinuiranom radu, širenju socijalnih usluga, otvorenom suradnjom prema svima, te na taj način biti značajan činbenik na području djelovanja usmjerenog prema osjetljivim skupinama u našoj lokaloj zajednici kao što su osobe s intelektualnim teškoćama, djeca s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom. Kroz sve naše dosadašnje programe nastojimo poboljšati i unaprijediti kvalitetu života navedenih skupina.

 

Potpisom ugovora s Nacionalnom zakladom dodatno smo motivirani prema ostvarenju zacrtanih ciljeva.

 

 

 

 

SHARE IT: